Retur

Retur

POLITICĂ DE RETUR ȘI RESTITUIRE

Dorim să fiți mulțumit de achiziția dvs. și ne cerem scuze dacă nu am reușit acest lucru. Indiferent de motiv, vom putea oferi rambursare pentru toate articolele achiziționate de la noi dacă sunt îndeplinite următoarele condiții:

  1. Au trecut mai puțin de 14 zile de la primirea comenzii
  2. Toate produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care le-ați primit (să nu fie deteriorate, să nu prezinte semne de purtare, să aibă toate etichetele intacte).
  3. Din motive de igienă: Chiloții, Boxerii, Tanga, Sutienele, Burtierele, Bustierele și alte produse de lenjerie intimă, nu sunt acceptate în retur și nici nu vom efectua restituiri pentru aceste produse.

RETUR GRATUIT

  1. Toate comenzile plasate cu o valoare mai mare de 150.00 lei beneficiaza de retur gratuit.
  2. Dacă ați primit altă mărime decât cea comandată taxa de retur este 0 (Pentru a procesa corect returul, asigura-te că faci această mențiune în formularul de retur).
  3. Dacă ați primit un produs defect taxa de retur este 0.

TAXĂ PROCESARE RETUR

Taxa de procesare retur este de 15.00 lei, suma ce va fi reținută din totalul de rambursat doar pentru comenzile plasate cu valoare mai mică de 150.00 lei.

RETURNAREA PRODUSELOR

Pasii pentru a efectua un retur:

  1. Asezi articolele în colet, în ambalajul lor original
  2. Completezi online Formularul de Retur din site: outletmag.ro/inregistrare-retur
  3. Lipeste pe coletul sigilat, AWB-ul de expeditie (pe care l-ai primit impreuna cu produsele)
  4. Contacteaza curierul: Fan Courier la telefon 021 9336 pentru a stabili ridicarea returului.

ATENTIE ! TAXA DE RETUR SE VA RETINE IN MOMENTUL IN CARE VOM VIRA BANII IN CONTUL DVS. PENTRU PRODUSELE RETURNATE! (NU SE PLATESTE DIRECT LA CURIER).

Daca ai întrebari, trimite un e-mail si iti vom raspunde in cel mai scurt timp: tmboutletshop@gmail.com.

RAMBURSARE

Perioada de rambursare, poate varia între 7 si 14 zile lucratoare de la primirea returului în depozitele noastre. Dupa ce am inspectat conditia produselor returnate, te anuntam prin e-mail.

Avem nevoie de datele tale bancare pentru a-ti rambursa suma. Pentru a ni le furniza, completeaza contul tau IBAN in Formular de retur.

! ATENTIE: Contul bancar trebuie sa fie deschis la o banca din Romania.